İnsan Kaynakları

B2 Yazılım A.Ş. için başarının anahtarı "insan"dır. Tüm başarılarımızın altında hiç şüphesiz çalışanlarımızın imzası vardır.


Yazılım sektöründe hızlı büyüyen, yenilikçi ve hiç şüphesiz gelecek vaad eden B2 Yazılım'ın sahip olduğu insan kaynağının, sektörün mevcut ihtiyaçlarının yanısıra ileride oluşabilecek teknolojik ve görsel ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabilecek seviyede olması için sürekli olarak kendini geliştiren, yenilikçi, ileri görüşlü, analitik düşünce yetisine sahip, işini seven mutlu bireyler olması gerektiğine inanıyoruz. Bu amaçla İnsan Kaynakları olarak belirlediğimiz vizyonumuz, şirketimizin faaliyet gösterdiği iş alanlarında, sınıfının en iyisi olan İnsan Kaynakları yapısını kurmak ve uygulamaları hayata geçirmektir.

B2 Yazılım A.Ş. ekibi olarak İnsan Kaynakları stratejilerinin sektörün gerekliliklerini karşılayacak ve değer üretecek şekilde kurgulanması, buna yönelik gerekli uygulamaların gerçekleştirmesi, şirket bünyesine yayılması ve benimsetilmesi ile değişen teknolojilere bağlı olarak sürekli iyileştirilmesi konularında hep birlikte çalışıyoruz.